Zaterdag 18 februari: Open Dag

vrijdag, 27 januari 2017

Op zaterdag 18 februari organiseren de makelaars en ERA Contour een open dag voor de Bol fase 2, op de hoek Opweg met de Gerrit Greupstraat (Schoonhoven). Dit is de locatie waar de acht Twee-Kappers en vier vrije kavels worden gebouwd.

Open dag De Bol
Kom zaterdag 18 februari a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur naar de open dag van de Bol! Deze vindt plaats op de hoek van de Opweg met Gerrit Greupstraat, Schoonhoven, zodat u de sfeer van de wijk zelf kunt proeven. Verder zijn de makelaars en medewerkers van ERA Contour aanwezig om u alles te vertellen over het project. Er zijn nog enkele vrije kavels en twee-kappers te koop. Graag tot dan!


Terug naar overzicht

de BOL NIEUWS

maandag, 20 augustus 2018

Open huis: 8 september!

Wist u dat er nog maar twee vrijstaande woningen beschikbaar zijn in de Bol? Wilt u ook graag wonen op dit bijzondere plekje in Schoonhoven? Bezoek dan ons open huis op zaterdag 8 september!
Lees verder

maandag, 05 maart 2018

Tweekappers verkocht!

Goed nieuws! Alle twee-kappers in de Bol fase 2 zijn verkocht.
Lees verder

donderdag, 26 oktober 2017

Nog 1 tweekapper te koop!

Bent u op zoek naar een ruime twee-onder-een-kapwoning in Schoonhoven? Maak dan kennis met bouwnummer 23. Deze woning ligt aan de Opweg en kijkt uit over de weilanden van de Krimpenerwaard.
Lees verder