Financieel advies

De aanschaf van een nieuwbouwwoning roept over het algemeen de nodige vragen op. U vraagt zich misschien wel af; wat kan ik nu eigenlijk lenen, wat wordt mijn maandlast en hoe verhoudt dit zich tot huren, is het zinvol om mijn huidige hypotheek mee te nemen en hoe financier ik mijn dubbele maandlasten? Allemaal vragen waar onze financieel adviseur u bij kan helpen.
 
Voor het project De Bol heeft ERA Contour een unieke samenwerking met Financieel Comfort uit Schoonhoven. Het team van Financieel Comfort gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om bovengenoemde en andere vragen te beantwoorden en de erkend hypotheekadviseurs kunnen desgewenst diverse berekeningen voor u uitwerken. Naast een op maat gemaakt advies begeleiden zij u gedurende de bouw van A tot Z. 

Afspraak maken?

Bel naar 0182 - 820 990 voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak.


 

 

Financieel Comfort is opgericht in 2000 en heeft vestigingen in Schoonhoven en Berkel en Rodenrijs. In de loop van de jaren is Financieel Comfort uitgegroeid tot een full service kantoor waar u naast hypotheekadvies tevens terecht kunt voor advies op het gebied van verzekeringen, consumptieve leningen en spaarproducten.

Financieel Comfort
Koestraat 144
2871 DT SCHOONHOVEN
Telefoonnummer: 0182 - 820 990
info@financieelcomfort.nl

Benieuwd hoe anderen het contact met Financieel Comfort hebben ervaren? Neem een kijkje op. :
https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/regio/hollands-midden/schoonhoven/financieel-comfort.aspxFinancieel